joi, 10 noiembrie 2011

Samsung a lansat în România notebook-uri dedicate studenţilor

Samsung, lider global în media digitale și tehnologii de convergență digitală, a lansat în România noile notebook-uri din Seria 3, create pentru studenți și tineri activi pe social media.
Cu un design modern și elegant, precum și cu o baterie puternică, notebook-urile Seria 3 oferă un timp de funcționare de până la 9 ore. Notebook-ul dispune de ultima generație de procesoare Intel Core i7/i5/i3, Windows 7 Professional și de o placă video NVIDIA GeForce2. Datorită tehnologiei unice Samsung Fast Start, Seria 3 300V pornește în doar câteva secunde.

„Seria 3 300V a fost create pentru studenți și tineri, activi pe social media, care doresc un notebook ce oferă performanță și putere, dar și un design atrăgător,” a declarat Kyuho Uhm, Senior Vice President al IT Solutions Business la Samsung Electronics. „Datorită display-ului său cu ramă subțire, finisajului metalic și hardware-ului performant, 300V este dispozitivul perfect pentru a se asorta cu personalitatea utilizatorilor și a oferi divertisment în mișcare, pentru a nu te plictisi niciodată!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu